Raskaus

Tuoteuutuudet ja hyvän joulun toivotukset

Kiehto Äitiyspalvelu kiittää jokaista ihanaa asiakasta kuluneesta syksystä! Tunnelmallista joulua ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2018!

Kiehdossa jäädään jouluvapaille 21.12. ja jatketaan taas pyhien jälkeen 27.12. Viesteihin vastataan viimeistään joulun jälkeen. Aikoja voi kuitenkin varata läpi joulun ajanvarauspalvelussa.

Tuotevalikoima on viime aikoina täydentynyt mm. kotimaisilla Flow luomukosmetiikkatuotteilla. Hyllystä löytyy nyt uutena esimerkiksi piparmintun tuoksuiset voiteet, monikäyttöiset sesamöljyt spray-pullossa, ekologiset palasaippuat ja eteerisiä öljyjä. Lisäksi Kiehdosta saa nyt myös turvallisia ja tehokkaita Sea-Band pahoinvointirakkenneita eri väreissä. Lue täältä, miten mm. piparmintulla tai rannekkeella voi helpottaa raskauspahoinvointia.

Myös TENS-laite on nyt vuokrattavissa synnytyksen ajaksi. TENS on lääkketön kivunlievityskeino. Laite sisältää neljä elektrodia, jotka asetetaan alaselälle helpottamaan supistustuntemuksia. Ota yhteyttä ja varaa TENS synnytykseesi.

Hyvää joulua!

 

Vastaa