Palvelut

Varhaisultra, muut raskaudenaikaiset ultrat ja valmennukset sekä TENS-laitteen vuokraus

Kiehto Äitiyspalvelu tarjoaa kätilön tekemiä raskaudenaikaisia ultraääniä, kuten varhaisultria, sukupuolen selvityksiä ja tarjonnan tarkastuksia. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös yksilölliset, voimaannuttavat valmennukset raskauteen ja synnytykseen sekä imetykseen ja ensihetkiin vauvan kanssa.

Kiehdon kätilön vastaanotolla ja valmennuksissa voidaan käydä yhdessä läpi sinua kiinnostavia äitiyteen liittyviä teemoja. Vastaanotolla voidaan esimerkiksi valmistella ja kirjoittaa muistiin synnytystoivelista, keskustella tulevasta synnytyksestä tai käydä läpi aikaisempaa synnytyskokemusta. Voimme keskittyä myös käytännöllisiin harjoituksiin ja ohjeisiin ja käydä läpi esimerkiksi synnytykseen valmistautumista käytännöllisin vinkein. Jokaisen käynnin keskiössä on aina odottava äiti ja hänen puolisonsa tai tukihenkilönsä.

Kiehdon tarjoamat ultraäänet tekee kätilö. Jos jotain poikkeavaa huomataan, ohjataan siinä tapauksessa hakeutumaan itsenäisesti lääkäriin. Alkuraskauden ultraäänitutkimus ei korvaa julkisen puolen tarjoamaa seulaultraäänitutkimusta. Jos sinulla on runsasta vuotoa ja/tai voimakkaita kipuja, kannattaa ottaa suoraan yhteys päivystykseen ja hakeutua lääkärin vastaanotolle. Kiehdon ultraäänet myöhemmin raskauden aikana eivät korvaa rakenneultraäänitutkimusta, eivätkä lääkärin tekemää ultraäänitutkimusta missään raskauden vaiheessa.

Kiehdosta on myös vuokrattavissa TENS-laite synnytyksen ajaksi. Vuokraa TENS helposti Kiehdon verkkokaupasta.

Lue lisää palveluista – alkuraskauden ultraääni, muu raskaudenaikainen ultraääni, valmennukset ja vuokrauspalvelut.