TENS-laite | Vuokrattavat tuotteet

TENS-laite vuokralle synnytyksen ajaksi

Tilaa TENS-laite itsellesi verkkokaupasta!

Elle Tens -laite on suosittu luonnollinen ja lääkkeetön kivunlievitysmenetelmä synnytyksen aikana. TENS-laite on tutkittu ja turvallinen, mutta tehokas kivunlievitysmenetelmä. TENS-laite sisältää selkään kiinnitettävät elektrodit, jotka auttavat pärjäämään supistusten kanssa.

Elle Tens on kehitetty erityisesti synnytyskivunlievitykseen. Sen käyttö on yksinkertaista ja se sisältää Boost-ohjelman, joka painetaan päälle supistuksen alkaessa ja sammutetaan supistuksen hiipuessa. TENS-lyhenne tulee sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, mikä tarkoittaa ihon kautta tapahtuvaa hermostimulaatiota. TENS-laite heikentää kipuviestien kulkeutumista aivoihin lähettämällä heikkoja sähkimpulsseja ja saa kehon omat kivunlievityshormonit eli endorfiinit aktivoitumaan.

    • Hinta 45,90 euroa
    • Vuokra-aika 5 viikkoa
  • Lisäviikot 9,90 euroa / alkava viikko

Vuokraa TENS-laite itsellesi 5 viikoksi verkkokaupasta.

  • Hinta 32,90 euroa
  • Vuokra-aika 3 viikkoa
  • Lisäviikot 9,90 euroa / alkava viikko

Vuokraa TENS-laite itsellesi 3 viikoksi verkkokaupasta.

TENS-laitteen vuokraus sisältää kaiken tarvittavan. Vuokraan kuuluvat TENS-laite kaulanauhalla, käyttämättömät elektrodit, patterit, varapatterit, piuhat, varapiuhat ja laitteen säilytyspussi.

TENS-laite toimitetaan postitse, jolloin vuokrahintaan lisätään postikulut 5,90 euroa. Laitteen voi myös noutaa ja palauttaa sovitusti vastaanotolle Kuninkaantammeen.

Vuokraa Tens-laite itsellesi tilaamalla se postitettuna Kiehdon verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

TENS-laitetta voidaan käyttää raskausviikolta 37 alkaen. Sitä voidaan käyttää joko yksinään tai yhdessä muiden lääkkeettömien tai lääkkeellisten kivunlievitysten kanssa. TENS kannattaa ottaa käyttöön jo varhaisessa vaiheessa synnytyksessä ja laite kannattaakin vuokrata itselle jo hieman ennen laskettua. Laite on myös oivallinen apu siirryttäessä kotoa synnytyspaikkaan. Laitetta ei saa käyttää, jos on sydänsairaus, epilepsia tai sydämentahdistin. Elektrodeja ei saa kiinnittää vatsaan tai kaulalle. Epäselvässä tilanteessa on otettava yhteys lääkäriin.

Tarkemmat ohjeet laitteen käyttöön löytyvät täältä.