TENS-laite | Vuokraus | 5 viikkoa

45,90 

TENS-laitteen vuokraus synnytyksen ajaksi

Elle Tens -laite on suosittu luonnollinen ja lääkkeetön kivunlievitysmenetelmä synnytyksen aikana. TENS-laite on tutkittu ja turvallinen, mutta tehokas kivunlievitysmenetelmä. TENS-laite sisältää selkään kiinnitettävät elektrodit, jotka auttavat pärjäämään supistusten kanssa.

 

Elle Tens on kehitetty erityisesti synnytyskivunlievitykseen. Sen käyttö on yksinkertaista ja se sisältää Boost-ohjelman, joka painetaan päälle supistuksen alkaessa ja sammutetaan supistuksen hiipuessa. TENS-lyhenne tulee sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, mikä tarkoittaa ihon kautta tapahtuvaa hermostimulaatiota. TENS-laite heikentää kipuviestien kulkeutumista aivoihin lähettämällä heikkoja sähkimpulsseja ja saa kehon omat kivunlievityshormonit eli endorfiinit aktivoitumaan.

 

  • Hinta 45,90 euroa*
  • Vuokra-aika 5 viikkoa (raskausviikot 37-42)
  • Lisäviikot 9,90 euroa / alkava viikko (maksetaan tarvittaessa laskulla)

 

* Voit vuokrata TENS-laitteen myös lyhyemmäksi aikaa. Kolmen viikon vuokraus maksaa 32,90 euroa. Vuokraa TENS kolmeksi viikoksi tästä.

 

TENS-laitteen vuokra sisältää kaiken tarvittavan. Vuokraan kuuluvat TENS-laite kaulanauhalla, käyttämättömät elektrodit, patterit, varapatterit, piuhat, varapiuhat ja laitteen säilytyspussi.

 

TENS-laitetta voidaan käyttää raskausviikolta 37 alkaen. Sitä voidaan käyttää joko yksinään tai yhdessä muiden lääkkeettömien tai lääkkeellisten kivunlievitysten kanssa. TENS kannattaa ottaa käyttöön jo varhaisessa vaiheessa synnytyksessä ja laite kannattaakin vuokrata itselle jo hieman ennen laskettua aikaa. Laite on myös oivallinen apu siirryttäessä kotoa synnytyspaikkaan. Laitetta ei saa käyttää, jos on sydänsairaus, epilepsia tai sydämentahdistin. Elektrodeja ei saa kiinnittää vatsaan tai kaulalle. Epäselvässä tilanteessa on otettava yhteys lääkäriin.

 

Tarkemmat ohjeet laitteen käyttöön löytyvät täältä.

 

Vuokraamalla TENS-laitteen hyväksyy vuokrausehdot*.

* Vuokrausehdot: Jos laite katoaa tai hajoaa vuokrauksen aikana, on Kiehto Äitiyspalvelulla oikeus periä vuokraajalta laitteen ostohinta (josta vähennetään jo maksettu vuokran määrä).

Voi harmi, valitettavasti kaikki TENS-laitteet ovat tällä hetkellä vuokrauksessa.

Varasto loppu

Kuvaus

TENS-laitteen vuokraus synnytyksen ajaksi

TENS-laitteen vuokraus sisältää kaiken tarvittavan. Vuokraan kuuluvat TENS-laite kaulanauhalla, käyttämättömät elektrodit, patterit, varapatterit, piuhat, varapiuhat ja laitteen säilytyspussi.

TENS-laitetta voidaan käyttää raskausviikolta 37 alkaen. Sitä voidaan käyttää joko yksinään tai yhdessä muiden lääkkeettömien tai lääkkeellisten kivunlievitysten kanssa. TENS kannattaa ottaa käyttöön jo varhaisessa vaiheessa synnytyksessä ja laite kannattaakin vuokrata itselle jo hieman ennen laskettua. Laite on myös oivallinen apu siirryttäessä kotoa synnytyspaikkaan. Laitetta ei saa käyttää, jos on sydänsairaus, epilepsia tai sydämentahdistin. Elektrodeja ei saa kiinnittää vatsaan tai kaulalle. Epäselvässä tilanteessa on otettava yhteys lääkäriin.

Tarkemmat ohjeet laitteen käyttöön löytyvät täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TENS-laite | Vuokraus | 5 viikkoa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...